AGENDA GO NUTZ! brengt Brood naar de Kerk!

GO NUTZ! neemt het publiek mee op een trip door de muziek van Neerlands grootste rock ‘n roll artiest ooit!

Herman Brood en een kerk, op het eerste gezicht een wat wonderlijke combinatie. Brood speelde echter ook wel eens in een kerk, trouwde in de cultfilm Cha Cha op Ruigoord in een alternatieve kerk. En hij trad regelmatig op in Paradiso, een voormalig kerkgebouw waar uiteindelijk ook zijn afscheidsceremonie was.

GO NUTZ! verleent haar naam aan het gelijknamige album dat Brood tijdens zijn Amerikaanse avontuur maakte. Een aantal nummers van dat album staan bij ons op de setlist. De bekendste ‘I love you like I love myself’, ‘Hotshot’ en ‘I don’t need you’ haalden ook de hitlijsten. Wij zijn natuurlijk helemaal gek van Brood, dus GO NUTZ! is op ons ook zeker van toepassing.

GO NUTZ! staat bekend om haar energieke uitstraling en de afwisselend dynamische en soms ook ingetogen trip door de verschillende periodes uit de lange carrière van Brood. Naast de Rock & Roll nummers schuwt de band ook nummers als ‘When I get home’ en ‘Born before my time’ niet. Maar er is nog zoveel meer: stevige rock, blues, funk, reggae, ballads en ook de zangeressen nemen af en toe de lead!

Met een bezetting die recht doet aan het brede oeuvre komen alle hits voorbij, veelal in hun originele versie. Bekend geworden onder de naam ‘Huize Ria’ heeft de band afgelopen jaren naam gemaakt in het circuit en onder de volgers van Brood muziek.

Het concert start om 20:30u, de Church Bar is open vanaf 20:00u.
Reserveren wordt aanbevolen.

Kijk voor meer informatie op de website van het Kleine Kerkje Buurse

Datum: 21-1-2023
Tijd: 20.00 uur
Locatie: het Kleine Kerkje Buurse