AGENDA Proefcollege met Nel Schellekens: van kop tot kont.

Door gasten wordt het vaak bestempeld als Culinair cabaret. Nel vertelt over koken zonder weggooien van ingrediënten en laat proeven. Ze doet dit op humoristische wijze en met ondersteuning van beelden.

Voor wie het niet weet: Nel is een atypische chef. Als ze geen kok was geworden, was ze wel cabaretier. Zij en ‘haar Hen’ dreven tot begin 2018 Gasterij De Gulle Waard in Winterswijk. Nu is Het Keunenhuis het domicilie. Haar kooktheater.

Nel verslindt mannen. Daar is ze bekend om geworden. In principe zijn stieren, beren, bokken en hanen waardeloze dieren; ze worden vaak vernietigd. Nel zet zich al jaren in tegen deze zinloze en bizarre uitwas van de voedselindustrie èn ze verwaardt de mannelijke dieren van Kop tot Kont. Niets gaat verloren. 0% waste 100% taste is haar credo. ‘Ik word omschreven als pizzazz hetgeen ik een prachtig woord vind hahahaha’

Prijs: 15 euro inclusief hapjes proeven

Datum: Donderdag 26 januari
Tijd: 19.30-23.00
Locatie: De Kappen Haaksbergen

Woensdag 25 januari t/m vrijdag 27 januari is het De Week van de Smaak bij De Kappen. In deze week staat alles in het teken van ‘De Smaak’.

Kijk voor meer informatie op de website van de Kappen

Meer over cultuur in Haaksbergen

Volg het nieuws uit Haaksbergen