AGENDA Rijden voor Geluk 2023 in het pinksterweekend

In het pinksterweekend van zaterdag 27 mei en zondag 28 mei 2023 staat er wederom een groot spektakel in Haaksbergen te gebeuren: dan staat alweer de 7e editie van ‘Rijden voor Geluk’ Wens Ambulance Oost-Nederland op het programma.

‘Rijden voor Geluk’ Wens Ambulance Oost-Nederland organiseert jaarlijks in het Pinksterweekend een prachtig evenement met activiteiten voor jong en oud. Zo is er op zaterdag 27 mei van 10.00 uur tot 17.00 uur een grote Braderie met maar liefst 70 kraampjes.

Voor de kinderen is er de hele dag gratis kermis met onder meer draaimolens, zwingmolen, bungee trampoline, ballonclowns, springkussens en een stormbaan. Verder zijn er live optredens van bekende artiesten uit de regio en verschillende optredens van kinderdans en muziekscholen en verschillende eet- en drankkraampjes.

Als klap op de vuurpijl wordt de inmiddels bekende Trike-zijspan-run verreden. Kinderen en mensen met een beperking kunnen gratis een rondje achterop een super stoere trike of in een zijspan motor meerijden door het centrum van Haaksbergen. Bent U in het bezit van een trike of zijspan motor en wilt U belangeloos helpen met de Trike-zijspan-run op zaterdag 27 mei, mail dan naar info@rijdenvoorgeluk.nl.

Op zondag 28 mei staat de toertocht ‘Rijden voor Geluk’ op het programma. Rijden voor Geluk is een gratis toertocht voor alle types motoren, zijspanmotoren en trikes. Tijdens deze toertocht van ongeveer 65 km rijden dit jaar ook 10 Wens Ambulances mee met daarin patiënten die zelf helemaal gek zijn van motoren of trikes maar die dit vanwege hun ziekte zelf niet meer kunnen.

Bij terugkomst is er live muziek op het grote podium en staat er een grote friet- en drankwagen. Dan zal de organisatie ook de Cheque met het totaal ingezamelde bedrag aan het bestuur van de Wens Ambulance Oost-Nederland overhandigen.

De kosten voor deelname aan de toertocht zijn geheel gratis, maar je moet je wel inschrijven voor deelname. Dat kan door het deelnameformulier in te vullen op de website van Rijden voor Geluk.

Kijk voor meer informatie op de website van Rijden voor Geluk

Meer over cultuur in Haaksbergen

Volg het nieuws uit Haaksbergen

Kijk hier voor de agenda van Haaksbergen e.o.