Bootcamproute Scholtenhagen

Er kan op 3 manieren gesponsord worden.

In 2021 komt er een 4 kilometer lange openbare bootcamproute over sport- en recreatiepark Scholtenhagen. De route, die langs de vele sportverenigingen loopt, bevat 12 plekken waar in totaal 19 hufterproof toestellen worden geplaatst. De robuuste toestellen, van verschillende grootte en moeilijkheidsgraad met een valdempende ondergrond, zijn geschikt voor jong en oud. Geschikt voor de beginnende maar ook zeker voor de meer ervaren sporters.

Bij de informatieborden op de parkeerplaats tegenover Atletiek Vereniging Haaksbergen en bij de bergingsvijver zijn er twee officiële startplekken om de route te starten. Met behulp van opvallende bewegwijzering lopen de sportievelingen de route over het gehele park. Met de bootcamproute wordt een openbare sportvoorziening gerealiseerd waar alle Haaksbergse (sport)verenigingen, basisscholen, ’t Assink Lyceum, individuele sporters, commerciële sporters, bedrijfssporters en toeristen veilig kunnen bewegen.


Dit initiatief is ontstaan door een 5-tal enthousiastelingen van Atletiek Vereniging Haaksbergen (AVH), te weten: Andrea Hofsté, Ben van Sark, Ramon Veneboer, Han ten Dam en Marloes Klumpers

Door een subsidie van Leader Zuid-West Twente, zijn een deel van de kosten gedekt. Voor de nog niet gedekte kosten worden sponsors gezocht.
Kijk op deze pagina https://www.av-haaksbergen.nl/bootcamproute om te zien op welke manieren je kunt sponsoren.