De 4D-makelaar helpt

Hulp bij het mooier, socialer of groener maken van je buurt.

In Dalfsen heeft Geert Christerus samen met zijn werkgroep van de Groene Kerk Dalfsen, onderdeel van de Protestantse Gemeente Dalfsen, een sociale moestuin opgezet: ‘We lazen in de krant over de 4D-makelaars in Overijssel en de mogelijkheid tot het aanvragen van budgetten voor initiatieven. We hebben daarvoor één van de 4D-makelaars – Karola Schröder – uitgenodigd om rond te kijken in onze tuin en om ons voorstel met haar te bespreken. Ons verzoek voor een financiële bijdrage is door 4D ingewilligd. We zijn erg tevreden over de samenwerking met de 4D-makelaar.’ Neem een kijkje in de sociale moestuin via de mini 4D docu.

Eerste Hulp bij initiatieven

Heb jij ook goede ideeën om je buurt of omgeving mooier, socialer of groener te maken maar weet je niet goed wat de mogelijkheden zijn of wil je gewoon even sparren? Neem dan contact op met de 4D-makelaar in jouw regio.

Samen met het team Sociale Kwaliteit van de provincie Overijssel organiseren de 4D-makelaars elke tweede donderdag van de maand een spreekuur. Je initiatief kan bestaan uit het ontwikkelen van ontmoetingsplekken, het gezamenlijk inrichten van openbare ruimte of het organiseren van lokale maatschappelijke, culturele of sport activiteiten.

Spreekuur

Het eerstvolgende digitale spreekuur is op donderdag 9 december 2021 van 9.00 tot 13.00 uur. Aanmelden kan via mail of telefonisch E info@stimuland.nl T 06 – 13 48 85 79.

Kijk voor meer informatie op de website van Stimuland

Volg het nieuws in Haaksbergen