De Haaksbergse Horeca is weer open voor haar publiek

Restaurants en cafés hebben maandag 1 juni om 12.00 uur de deuren weer geopend. Het is nu weer mogelijk om – met restricties – een biertje op het terras te drinken of een bezoek te brengen aan een restaurant.
Een plek binnen moet vooraf worden gereserveerd, maar voor een plek op het terras is geen reservering nodig. In een restaurant of café mogen maximaal dertig gasten worden ontvangen, buiten geldt geen limiet.
De gemeente Haaksbergen heeft gezorgd voor extra ruimte in de stad voor terrassen. Dan kan het aantal stoelen beter verspreid staan, volgens de 1,5 meter afstand regeling.

VIDEO De Haaksbergse Horeca is weer open voor haar publiek

VIDEO De Haaksbergse Horeca is weer open voor haar publiekRestaurants en cafés hebben maandag om 12.00 uur de deuren weer geopend. Het is nu weer mogelijk om – met restricties – een biertje op het terras te drinken of een bezoek te brengen aan een restaurantEen plek binnen moet vooraf worden gereserveerd, maar voor een plek op het terras is geen reservering nodig. In een restaurant of café mogen maximaal dertig gasten worden ontvangen, buiten geldt geen limiet.De gemeente Haaksbergen heeft gezorgd voor extra ruimte in de stad voor terrassen. Dan kan het aantal stoelen beter verspreid staan, volgens de 1,5 meter afstand regeling. Camera en Interview: Stefan WillemsMontage: Matthijs PrinsEen productie van RTV Sternet, powered by 1Twente

Geplaatst door RTV Sternet / 1Twente Haaksbergen op Maandag 1 juni 2020

Camera en Interview: Stefan Willems
Montage: Matthijs Prins
Een productie van RTV Sternet, powered by 1Twente