De muzieklessen beginnen weer

St. Muziekonderwijs Haaksbergen heeft een gevarieerd aanbod.

Na een bewogen voorjaar, waarin zelfs online muzieklessen werden gegeven, kan er gelukkig weer ‘live’ muziekles worden gevolgd in het Harmoniegbouw en in De Trefkoel. De muziekdocenten hebben er weer zin in. Natuurlijk worden de lessen volgens de RIVM-richtlijnen gegeven, zijn de looproutes goed zichtbaar en de hygiënemaatregelen getroffen. Maar wat is het fijn dat het weer kan: lekker muziek maken, individueel of in een groepje. Op zondagmiddag 27 september is een Open Huis gepland waarvoor u zich per mail nu al kunt aanmelden. In lesjaar 20-21 worden natuurlijk ook weer samenspeelmomenten gepland, worden examens weer afgenomen en zal er worden nagedacht over nieuwe muzikale initiatieven. Alles om er een gezellig en mooi muzieklesjaar van te maken.

Het lesaanbod is gevarieerd. Zo kan er op een breed scala aan muziekinstrumenten les worden genomen. Naast instrumentale lessen is zangles mogelijk, en wordt ook veel aandacht besteed aan het samenspelen, omdat dat leuk en belangrijk is voor de muzikale en algehele ontwikkeling. Zo zijn er orkestjes, strijkensembles voor beginners en gevorderden, bandlessen, blokfluitgroepjes en voor de allerkleinsten is er Muziek op schoot.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor muzieklessen, instromen kan bij SMOH gedurende het gehele lesjaar. Bij twijfel over de instrumentkeuze adviseren wij graag. Een gratis proefles is altijd mogelijk.
Stichting MOH is geen traditionele muziekschool, maar heeft een coördinerende en faciliterende functie. Docenten en leerlingen worden door bemiddeling van de Stichting MOH met elkaar in contact gebracht. Op de website www.stichtingmoh.nl vindt u alle informatie over muzieklessen. SMOH vindt een gevarieerd en compleet aanbod belangrijk. Mist u iets in het aanbod, dan hoort coördinator Violette Vis-Jonkers dat graag. Zij gaat dan in overleg met de docenten kijken wat de mogelijkheden zijn. Voor aanvullende informatie stuurt u een e-mail naar info@stichtingmoh.nl

Foto: Nico Asbroek.