‘Dikkie Dik’ en ‘André het astronautje’

Kindervoorstellingen in Openluchttheater Eibergen.

Openluchttheater Eibergen heeft twee professionele kindervoorstellingen geprogrammeerd. Zondag 20 juni is er voor de kinderen vanaf 4 jaar ‘André het astronautje’ en zondag 11 juli kan de leeftijdsgroep vanaf 2 jaar genieten van ‘Dikkie Dik en de taart’.

André het astronautje is geschreven door astronaut André Kuipers en wordt uitgevoerd door Klein Amsterdam Producties. In de 45 minuten durende voorstelling maken kinderen op speelse wijze kennis met de ruimtevaart. De uitvoeringen beginnen om 14.00 uur en 16.00 uur en de capaciteit is 150 bezoekers per keer. Een online ticket kost 7,50 euro. Zondag 11 juli kunnen kinderen vanaf 2 jaar genieten van Dikkie Dik en de taart. Bij deze sfeervolle muziekvoorstelling voor peuters, kleuters en ouders wordt het publiek actief bij de uitvoering betrokken. Het verhaal wordt opgebouwd rond een levensgroot boek met originele tekeningen van Dikkie Dik. De voorstelling duurt 35 minuten en er is plaats voor honderd bezoekers per voorstelling. Een online ticket kost 7,50 euro.

In verband met corona wordt geprobeerd de kinderen zoveel mogelijk vooraan bij elkaar te plaatsen met de ouders op gepaste afstand. Als door aangescherpte coronaregelgeving de voorstellingen gecanceld worden, ontvangt iedereen de ticketkosten terug.

Alle informatie over de kindervoorstellingen en de ticketshop zijn te vinden op de website van openluchttheater Haaksbergen.

Bekijk meer nieuws over cultuur in Haaksbergen

Volg het nieuws uit Haaksbergen

Een productie van RTV Sternet