De Show van Sint

De Show van Sint

Wanneer

26 november 2023    
15:00 - 16:30

De Show van Sint

Sinterklaas komt met zijn Hippe Pieten naar De Harmonie! Verwelkom Sint samen met het duo Stijn & Nienke.

In het geheime pietendagboek hebben alle Hippe Pieten hun diepste geheimen opgeschreven. Stijn & Nienke mogen voor één keer in het geheime pietendagboek lezen… Maar er mist één geheim… Van wie is het en waarom mist het?

Zing, dans en lach mee in deze wervelende Sinterklaasshow!
Een muzikale Sinterklaasshow vol dans, zang en humor met eigen nummers van Stijn & Nienke. Uiteraard komen ook de bekendste Sinterklaasliedjes voorbij in een modern jasje. Naast Stijn & Nienke is er ook een belangrijke rol voor Sinterklaas en zijn Hippe Pieten weggelegd.
Over Stijn & Nienke:
Stijn & Nienke is een muzikaal duo voor een brede (kinder)doelgroep. Het enthousiaste duo reist door Nederland en België met onder andere hun Challenge show, waarbij ze challenges uitvoeren met de kinderen en hun eigen nummers ten gehore brengen. Interactie met de kinderen staat hoog in het vaandel en het duo straalt graag uit dat je mag zijn wie je wil zijn. Op Spotify zijn ze onder andere te vinden met hun singles La La Vrij en Vrienden en hun albums Sinthits en Kersthits. In het najaar van 2023 zijn zij te zien in De show van Sint.

datum: 26-11-2023
tijd: van 15.00 tot 16.30 uur
locatie: De Kappen, Blankenburgerstraat 40-42, 7481 EB Haaksbergen
entreeprijs: € 14,50
ticketlink: https://dekappen.avayo.nl/bestel/tickets/88690?p_id=322537

Voor meer informatie: https://www.dekappen.nl/

Kijk hier voor de agenda van Haaksbergen e.o.

Kijk hier voor de agenda van Twente e.o.