‘Noaberdagen’ bij groencentrum Buurse

'Noaberdagen' bij groencentrum Buurse

Wanneer

24 september 2023    
11:00 - 16:00

‘Noaberdagen’ bij groencentrum Buurse

Op 22, 23, en 24 september organiseert Groencentrum Buurse een open weekend met als thema de Noaberdagen. Het idee is ontstaan omdat het op 23 september burendag is en omdat het Groencentrum het 35 jarig jubileum wil vieren.

Het gehele weekend is gevuld met gezelligheid, aanbiedingen en activiteiten.

Op vrijdag 22 september zijn ze extra lang geopend tot 21.00 uur. Tijdens de koopavond zijn er herfstworkshops gepland. Er kan opgegeven worden voor de volgende workshops: vogelhuisje pimpen, heksenbezem of herfstkrans maken.

Op zaterdag 23 september zijn er verschillende kraampjes en ook de moestuinvereniging ‘Voedsel Veur Elkaar’ houdt een open (Buren)dag waar een kijkje genomen kan worden. Er zijn oldtimertrekkers te bewonderen, de imker is er ’s middags en ook de Twentse Sapmobiel is aanwezig.

Zondag 24 september kan er gepicknickt worden! Leuk met de kinderen in combinatie met de kinderbingo. Ook wordt er in de middag weer de herfstworkshops gegeven.

Tijdens het gehele ‘Noaberweekend’ is er een tuinwandelroute te lopen en een kinderbingo te doen. Natuurlijk is er gedacht aan wat lekkers om te drinken en proeven! Ook zijn er het gehele weekend kortingen en aanbiedingen!

Opgeven voor een van de workshops of de tuinpicknick kan telefonisch (tel: 053-5696322) of via een mail naar info@groencentrumbuurse.nl
Een weekend vol gezelligheid, heel veel groen, kraampjes, workshops, tuininspiratie en meer….

Verdere informatie is vanaf begin september te vinden op onze site https://www.groencentrumbuurse.nl/

datum: 24-09-2023
tijd: van 11.00 tot 16.00 uur
locatie: GROENCENTRUM BUURSE ‘T NIEJ’NHOES, Broekheurnerweg 35, 7481PX Buurse
entreeprijs: gratis
meer info: info@groengildebuurse.nl

Kijk hier voor de agenda van Haaksbergen e.o.