Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Belevingsconcert Herdenking & Vrijheid Haaksbergen

1 april 15:30 - 17:00

Een concert ter Herdenking en Vrijheid van Haaksbergen, georganiseerd door de Haaksbergse Harmonie en Stichting Herdenking & Vrijheid Haaksbergen. Met medewerking van de Stichting Art4More en Rtv Sternet. Een middag met kunst, sprekers en een muzikaal programma. Ter aanvulling van het muzikale programma zal violiste Martine Velthuis een 2-tal stukken met de Harmonie spelen: ‘Schindler’s List’ en ‘The Story of Anne Frank’.

Ook zijn er kunstwerken in dit thema te bewonderen die de leerlingen van het Assink Lyceum onder leiding van lokale kunstenaars hebben gemaakt. Zij hebben deze werken gemaakt tijdens het project Haaksbergen Toont Talent Toptijd, een gezamelijk doorlopend project van de Stichting Art4More in samenwerking met RTV Sternet.

Aanvangstijd: 15:30u. Een middag met kunst, sprekers en een muzikaal programma. Ter aanvulling van het muzikale programma zal violiste Martine Velthuis een 2-tal stukken met de Harmonie spelen: ‘Schindler’s List’ en ‘The Story of Anne Frank’. Keep Them Rolling zal voertuigen tentoonstellen buiten de kerk. Kortom, een beleving die je niet mag missen!

datum: 01-04-2024
tijd: van 15.30 tot 17.00 uur
locatie: Pancratiuskerk, Markt 20, 7481HT Haaksbergen
entreeprijs: gratis

Voor meer informatie: https://www.haaksbergseharmonie.nl/

Voor meer informatie: https://www.franciscusparochie.nl/2-uncategorised/335-pancratiuskerk

Voor meer informatie: https://a4m.haaksbergeninbeeld.nl/

Kijk hier voor de agenda van Haaksbergen e.o.

Kijk hier voor de agenda van Twente e.o.

Een evenement aanmelden kan via: https://haaksbergeninbeeld.nl/aanmeldformulier-agenda-van-haaksbergen/

Gegevens

Datum:
1 april
Tijd:
15:30 - 17:00