Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Buurser kwis

14 januari 14:00 - 18:00

De Buurser kwis is een middag vullend programma waaraan het hele dorp Buurse in teamverband kan meedoen.

Er wordt gestreden om de 1e prijs, maar verbinding, gekkigheid, saamhorigheid en gezelligheid staat voorop. Natuurlijk gaat de kwis over ons mooie Buurse, de inwoners, het verenigingsleven en de bedrijvigheid. De kwis bevat ook algemene kennisvragen, ludieke opdrachten of vragen waarbij je het antwoord op locatie kunt vinden.

De kwis is bedoeld voor alle inwoners van Buurse of iedereen die een binding heeft met Buurse. Stel een team samen met vrienden, collega’s, familie of buren. Strik je opa en oma voor de antwoorden op alle geschiedenisvragen van Buurse en vraag je neefje die super hard kan fietsen. Haal een lekker drankje, chips en hapjes in huis. Het wordt een strijdlustige, maar vooral ook hele gezellige middag! Iedereen kan mee doen! Er is geen minimum of maximum voor het aantal deelnemers per team, ons advies is ongeveer 10-15 teamleden. Ieder team kiest een uitvalbasis op een zelfgekozen locatie in Buurse of de Broekheurne.

De kwis bestaat uit een bonte mix aan vragen en opdrachten; met kennisvragen, foto-opdrachten, maar ook doe-opdrachten waarbij je op pad moet. Om alle antwoorden te vinden heb je één middag de tijd. Het wordt voor je team een race tegen de klok waarbij samenwerking en gezelligheid belangrijk is!

Op de dag van de Buurser kwis haal je op een bepaalde tijd bij de Winkelman het kwisboek op. Aan het eind van de middag wordt het ingevulde kwisboek weer ingeleverd. Tijdens de kwis mag je googelen, je boeken nazien, iedereen bellen die je kent en je mag op locatie gaan kijken. Dat wat binnen onze spelregels en ons wetboek valt, dat mag!

De prijsuitreiking is twee weken later op Zaterdagavond 27 januari tijdens de gezellige feestavond. Kom samen met je team naar Café Winkelman waar de vragen worden beantwoord en toegelicht. We bekijken toffe filmpjes en foto’s van jullie opdrachten en natuurlijk wordt 1e prijs uitgereikt aan het winnende team! En natuurlijk is er muziek uit Buurse. Inschrijven kan via https://www.buurse.nl/buurser-kwis/inschrijven-buurser-kwis/

datum: 14-01-2014
tijd: van 14.00 tot 18.00 uur
locatie: Café Winkelman, Broekheurnerweg 52, 7481 PZ Buurse (Haaksbergen)
entreeprijs: € 35,00 per team

Voor meer informatie over de Buurser Kwis: https://www.buurse.nl/buurser-kwis/

Voor meer informatie over Café Winkelman: https://www.cafewinkelman.nl/

Gegevens

Datum:
14 januari
Tijd:
14:00 - 18:00