Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Gala middag van Carnavalsvereniging HKV de Keiensleppers

20 januari 12:00 - 16:00

Carnaval vier je samen en dat geldt zeker voor het jubileumjaar van HKV de Keiensleppers!

HKV de Keiensleppers nodigt iedereen van harte uit om met hen het 55-jarig bestaan van de vereniging te vieren. Het belooft een weekend vol gezelligheid en feestelijke momenten te worden, en we kijken ernaar uit om deze bijzondere gelegenheid met u te delen.
Het feest begint op vrijdagavond met een sprankelende receptie, die om 19:30 van start gaat. Een uitgelezen kans om samen herinneringen op te halen en te proosten op de afgelopen 55 jaar.
Op zaterdagmiddag staat de galamiddag geheel in het teken van de senioren, lichamelijk en/of verstandelijk beperkten. Een speciaal moment om deze groep in het zonnetje te zetten en te genieten van een gezellig samenzijn.
Zaterdagavond kan iedereen helemaal los tijdens het gala, dat om 20:00 van start gaat. Trek je mooiste outfit aan, want het wordt een avond vol gezelligheid, muziek en dans.
Op zondag willen de Keiensleppers de festiviteiten in stijl afsluiten met het dansgarde concours, dat om 11:00 begint. Bewonder de prachtige dansoptredens en geniet van de vrolijke sfeer.
Alle festiviteiten vinden plaats bij de vertrouwde residentie ‘t Hagen, waar de feestvreugde altijd hoogtij viert.
De Keiensleppers hopen van harte dat u deze bijzondere momenten met hen wilt delen en samen proosten op 55 jaar HKV de Keiensleppers en op nog vele jaren van carnavalsplezier!

datum: 20-01-2024
tijd: van 12.00 tot 16.00 uur
locatie: Restaurant ‘t Hagen, Scholtenhagenweg 36, 7481 VP Haaksbergen
entreeprijs: gratis

Voor meer informatie over HKV de Keiensleppers: https://www.facebook.com/karnavalsvereniging.dekeiensleppers

Gegevens

Datum:
20 januari
Tijd:
12:00 - 16:00