Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Haaksbergen singleparty ±40-65jr

20 april 20:30 - 23:59

Zaterdagavond 20 april 2024 organiseert DatingOost.nl een singlesavond voor alleenstaanden.

90% Van de gasten komt alleen binnen, dus je hoeft het echt niet eng en spannend te vinden. Je kunt natuurlijk áltijd je single vriend/in, zus, buurman, collega of sportmaatje meenemen, maar het hoeft niet per se. Na jarenlange ervaring van het organiseren van deze singleparty’s weet de organisatie dat je het snelst contact legt als je alleen komt. Haal liever ook niet een vriend/in over om tóch mee te gaan. Ook daar is de ervaring dat die vriend/in dan naar huis wil om 22.30 uur en jij je net gaat vermaken. En dan baal jij!
Geloof ons, kom gewoon alleen.
Kom echt om 20.30 uur. Je loopt dan zo met iedereen mee naar binnen. Je pakt koffie en sluit aan bij een (sta)tafel. Dat is de makkelijkste manier om direct contact te leggen.
Ga niet apart staan… Dat doen sommige mannen en zeggen dan: “Ik kijk eerst even de kat uit de boom…”
Tsja, dan is iedereen, terwijl hij nog kijkt naar die kat in die boom, al lang en breed met elkaar in gesprek en neem dán nog maar eens die stap om ergens tussen te gaan staan. Die stap wordt dan voor jezelf steeds moeilijker, denken wij. Gewoon aansluiten, dat doet iedereen! Iedereen betrekt je d’r bij. Dat gaat heel natuurlijk. Want iedereen is alleen en komt alleen. Bij de entree hebben we géén pinapparaat, dus gepast betalen of vooraf online via: https://speeddates.datingoost.nl/agenda/130/haaksbergen-singleparty-40-65jr
Natuurlijk heeft grandcafe Centraal wél een pin!

datum: 20-04-2024
tijd: van 20.30 tot 24.00 uur
locatie: Grandcafe Centraal, Markt 21, 7481 HS, Haaksbergen
entreeprijs: € 14,00 incl. koffie en hapjes

Voor meer informatie over DatingOost: https://www.datingoost.nl/

Gegevens

Datum:
20 april
Tijd:
20:30 - 23:59