Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

HKV De Keiensleppers zoekt Dansmariekes: try-outs op 8 en 15 april

8 april 20:00 - 21:00

HKV De Keiensleppers, de grootste en oudste carnavalsvereniging van Haaksbergen, is op zoek naar enthousiaste dansmariekes. Meiden die interesse hebben zijn van harte welkom bij de try-out op 8 of 15 april.

In het weekend van 20 januari 2024 vierden De Keiensleppers nog uitbundig hun 55-jarig jubileum. RTV Sternet heeft daar uiteraard een video van gemaakt die op de Haaksbergen in Beeld website is terug te vinden. Op zondag 21 januari sloten De Keiensleppers hun festiviteiten af met een dansgarde concours: een wervelende show door een veelheid aan dansmariekes uit verschillende plaatsen.

Dansmariekes zijn onverbrekelijk verbonden met carnaval en de enige gezagsdrager tijdens de carnavalsdagen: Prins Carnaval. Want naast zijn Raad van Elf wordt Prins Carnaval vrijwel altijd vergezeld door enkele of een groep meiden, herkenbaar aan hun witte laarzen en kleurrijke pakjes: de dansmariekes!

Begrijpelijk dus, dat deelname aan zo’n dansgroep tot de verbeelding spreekt voor meiden die van dansen houden, die dat ook durven te laten zien en die niet snel moe worden. Want stil zitten is iets wat niet past binnen een Dansmariekes garde.

HKV De Keiensleppers wil die meiden (je moet tenminste tenminste 15 jaar zijn) graag de gelegenheid geven om zich bij hen aan te sluiten, of om eens uit te proberen of het iets voor hen zou kunnen zijn. Daarom roepen ze hen op: “Werd je dit jaar betoverd door onze dansgarde en wil je deel uitmaken van ons team? Spring dan mee in de dans en ontmoet onze sprankelende dansgarde, enthousiaste trainers en bruisende vereniging! Kom daarvoor naar onze try-out op 8 of 15 april! We kijken ernaar uit om je te verwelkomen!”. We want you!

Waar en wanneer

De garde- en showdans try-out zal gehouden worden op 2 avonden: op 8 en 15 april van 20.00 tot 21.00 uur in het clubgebouw aan de Geukerdijk 107 in Haaksbergen.
Vooraf aanmelden is niet nodig; je kunt gewoon binnenlopen.

Kijk voor meer informatie naar de video van het 55 jaar jubileum van HKV De Keiensleppers

VIDEO Gala-avond 55 jaar HKV de Keiensleppers

Kijk voor meer informatie op het TikTok account van @dansgarde_keiensleppers

@dansgarde_keiensleppers

Gegevens

Datum:
8 april
Tijd:
20:00 - 21:00