Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ik doe het wel op mijn manier

26 januari 20:00 - 21:00

De dichtbundel die je laat lachen en huilen van rouw.

In het kader van de poëzieweek is Wendy ter Bekke, auteur van ‘Ik doe het wel op mijn manier – Dichtbundel over rouw in een ander jasje”, uitgenodigd door de Bibliotheek. Ze komt in het theatercafé van De Kappen voor een interactieve lezing. Wendy heeft een eigenzinnig féél good rouwboek geschreven, met nadruk op voelen en juíst gebracht met heel veel liefde voor het leven. Het boek over rouw en dus over leven!
Wendy zal jullie meenemen in haar gedichten en vertellen over haar inspiratiebronnen. Daarnaast geeft ze bruikbare tips voor hoe je zelf kan (beginnen met) dichten. Tussendoor is er een open mic. Hier kan wie wil een eigen gedicht voordragen of een gedicht dat je raakt.
Wendy: “Mijn leven zit bol van contrasten. Zo werd ik wees en bonusmoeder in dezelfde maand, verloor ik drie familieleden uit één gezin en bouwde met drie nieuwe mensenkinderen mijn ‘patchwork family’ uit. Ik gun mezelf én de wereld (dus ook jou!) inclusieve rouw. Zodat rouw onderdeel wordt van het leven en het ‘doodgewoon’ wordt om erover te praten met elkaar én misschien nog wel mooier: dat je er zelf mee durft te zijn.”
Dag verstoppen, hallo voelen. Dag overleven, hallo leven, met alles erop en eraf.
Gratis entree, maar graag wel vooraf aanmelden via n.smit@dekappen.nl.

datum: 26-01-2024
tijd: van 20.00 tot 21.30 uur
locatie: De Kappen theatercafé, Blankenburgerstraat 40-42, 7481 EB Haaksbergen
entreeprijs: gratis

Voor meer informatie: https://www.bibliotheekhaaksbergen.nl/

Gegevens

Datum:
26 januari
Tijd:
20:00 - 21:00