Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

UPDATE: KONINGSDAG EVENEMENT AFGELAST Koningsdag vier je bij H.A.M.C. circuit ’T Kötterbos!

27 april 11:00 - 18:00

UPDATE: KONINGSDAG EVENEMENT AFGELAST.

Wegens de aanhoudende regen, die niet op lijkt te houden, hebben we met pijn in ons hart moeten besluiten het evenement niet door te laten gaan. Door de weersomstandigheden is het voor de H.A.M.C. onverantwoord om de jeugd in deze baancondities te laten rijden.

We proberen een nieuwe datum te vinden voor het evenement.

= = = = =

Koningsdag vier je bij H.A.M.C. circuit ’T Kötterbos!

Kom met de hele familie naar motorclub H.A.M.C. voor een gezellige Koningsdag.

Koningsdag 27 april is het jaarlijkse evenement op het terrein van de H.A.M.C aan de Binnenveldweg 45 in St. Isidorushoeve. Ook dit jaar weer met een Opstapdag voor nieuwelingen, Jeugdtraining t/m 125cc en jeugd quadrijders.

Waarvoor is deze dag bedoeld?

1. Kom je uit de St. Isidorushoeve of nabije omgeving, heb je zelf de beschikking over een crossmotor (tot 125cc) of quad (tot 250cc) maar je hebt geen basis-sportlicentie, dan kun je meedoen aan de opstapdag. Geef je hiervoor op in de kantine tussen 10.00 uur en 11.00 uur. De kosten zijn € 15 en de training begint om 11.00 tot 16.30 uur. Je kunt dan deze dag trainen, onder begeleiding, op een echt circuit.

2. De jeugdtraining is voor rijders die in het bezit zijn van een KNMV basis-sportlicentie. Deze training wordt gegeven door 2 gediplomeerde jeugdtrainers. Deze training zal worden afgesloten met een wedstrijdje. Graag opgave via het inschrijfformulier via de moto-inside APP. De baan is open van 11.00 tot 16.30

3. Voor jeugd van 4 tot 14 jaar die niet in bezit is van een motor staat een leenmotor klaar. Op deze motor mag je proberen een rondje te rijden. Ook is het mogelijk om een rondje als bakkenist mee te rijden in de H11 zijspancombinatie waar onze lokale kampioen veel kampioenswedstrijden mee heeft gereden. Dit onderdeel is van 13.00 tot 16.00 uur

Voor de niet motorrijders onder ons is er ook van alles te doen;
Verder zijn er nog tal van andere activiteiten zoals: een springkussen, schminken, nagels lakken, kleur/tekenhoekje en een zandbak. Deze festiviteiten vinden ook plaats tussen 13.00 uur en 16.00 uur.

De toegang is gratis en de kantine is open voor een hapje en drankje.

Datum: 27 april
Tijd: 11:00 – 18:00 uur
Locatie: Binnenveldweg 45 in St. Isidorushoeve
Entreeprijs: gratis

Gegevens

Datum:
27 april
Tijd:
11:00 - 18:00