Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Optreden Brasscessity en friends

24 februari 20:00 - 23:00

Brasscessity is de gastheer deze avond en heeft vrienden uitgenodigd. Ze verwelkomen Mykoestic, The Elstars en DJ Wouter om er gezamenlijk een gezellige en muzikale avond van te maken. Er worden sets afzonderlijk gedaan, maar er zijn ook samenwerkingen gezocht.

Brasscessity is een 8-koppige brassband uit Haaksbergen. Met een drummer, toetsenist en 6 blazers brengen ze niet alleen muzikaliteit, maar ook een flinke dosis plezier. Er worden bekende nummers in verrassende arrangementen gespeeld met af en toe zang en een lekkere solo. Van Harry Styles tot Van Morrison en van The Jackson Five tot Bill Withers, ze spelen het op geheel eigen wijze.

Mykoestic bestaat uit 2 getalenteerde mannen uit de Achterhoek. Ze geven een unieke draai aan alternatieve rock door het terug brengen naar een akoestisch samenspel met alleen zang en gitaar. En dat x2!

De Elstars is een coverband met enthousiaste muzikanten uit Haaksbergen. Hun muzikale repertoire kent geen grenzen. Samen Stiekem Dansen op de Vulkaan, swingen op Disco Inferno en Verliefd zijn is veel leuker When the Lady Smiles! Van pop tot rock, van disco tot Nederlandstalig, hun veelzijdigheid kent geen grenzen. Samen zorgen ze voor een onvergetelijk feest!

Tussen de optreden door en aan het eind neemt DJ Wouter het roer over.

Laat je verrassen op deze avond vol gezelligheid en afwisseling. We kijken ernaar uit je te verwelkomen. Plezier gegarandeerd!

datum: 24 februari 2024
tijd: 20.00 – 23.00 uur
locatie: de Kappen Haaksbergen, Blankenburgerstraat 40-42, 7481 EB Haaksbergen
entreeprijs: 12,50

Gegevens

Datum:
24 februari
Tijd:
20:00 - 23:00