Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Rotary Kinder-Spel-Middag | MeiSpektakel

1 juni 12:00 - 16:00

Op zaterdag 1 juni organiseert de Rotary weer een gave Kinder-Spel-Middag bij De Kappen.

Kinderen tot en met 14 jaar zijn van harte welkom om deel te nemen aan sport, spel, techniek, dans & cultuur. De Rotary organiseert deze middag in het kader van het MeiSpektakel en de zaterdag is dé FamilieDag.

Wat is er te doen?

Het plein bij De Kappen en het Theater worden van 12.00 tot 16.00 uur helemaal ingericht om jullie met van allerlei leuks en spannends kennis te laten maken. Je kunt bouwen, Pokémonkaartjes® ruilen, proefjes doen, geschminkt worden, workshops volgen (bijvoorbeeld dansen, zingen, gitaarspelen, schilderen, brood bakken) en er is een springkussen. Je kunt ook spelletjes doen, lekker kleuren in de Kunstzaal èn verschillende sporten beoefenen. In de Theaterzaal en buiten op het plein zijn verschillende optredens en er zijn ook heerlijke hapjes en drankjes te verkrijgen. En voor de muzikale omlijsting hebben we Gert Ekkelboom.

Organisatie Rotary Kinder-Spel-Middag

De organisatie is weer in handen van de Rotary die verschillende organisaties heeft uitgenodigd om jullie interessante, spannende en leerzame activiteiten te laten zien en beleven. Kom je naar De Kappen op zaterdagmiddag 1 juni? Het wordt supercool! Bij inlevering van je flyer krijg je een ijsje!

Datum: 1 juni 024
Tijd: 12:00-16:00 uur
Locatie: de Kappen
Blankenburgerstraat 40-42, 7481 EB Haaksbergen
Entreeprijs: gratis

Kijk hier voor de Agenda van Haaksbergen

Kijk hier voor de Agenda van Twente

Heb jij een leuke activiteit? Meld het ons!

Gegevens

Datum:
1 juni
Tijd:
12:00 - 16:00