Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop Insectenhotel maken door ‘t Gilde

14 mei 18:00 - 21:30

Dit insectenhotel is niet alleen een blikvanger aan de muur van uw huis, maar is tevens een fijn onderkomen voor allerlei insecten.

Workshop Insectenhotel maken. Dat klinkt als een geweldige workshop! Het bouwen van een insectenhotel is niet alleen een leuke activiteit, maar het draagt ook bij aan het behoud van biodiversiteit in je tuin. Het is fantastisch om te zien hoe je met eenvoudige materialen een thuis kunt creëren voor verschillende insecten, wat op zijn beurt weer bijdraagt aan een gezondere en evenwichtigere omgeving. Voor degenen die geïnteresseerd zijn in de workshop, lijkt het erop dat ze een informatieve en praktische ervaring zullen hebben onder begeleiding van deskundige vrijwilligers. Het is altijd inspirerend om samen te werken aan milieuvriendelijke initiatieven en het creëren van ruimtes die gunstig zijn voor de natuurlijke wereld om ons heen.

Het insectenhotel wordt gemaakt van hout en andere natuurlijke materialen en is 38 cm. hoog, 30 cm. breed en 14 cm. diep. Tussen alle werkzaamheden door staat de koffie of thee voor u klaar.

datum: 14-05-2024
tijd: van 18.00 tot 21.30 uur
locatie: ‘t Gilde, Industriestraat 51, 7482 EW Haaksbergen
entreeprijs: € 22,50
Ticketlink: https://www.gildehaaksbergen.nl/workshop-insectenhotel-2024

Voor meer informatie: https://www.gildehaaksbergen.nl/

Kijk hier voor de agenda van Haaksbergen e.o.

Kijk hier voor de agenda van Twente e.o.

Heb jij een leuke activiteit? Meld het ons:
https://haaksbergeninbeeld.nl/aanmeldformulier-agenda…/

Gegevens

Datum:
14 mei
Tijd:
18:00 - 21:30