Fietstocht Hartstocht for Kika start ook vanaf Oostendorper Watermolen

Op 29 mei 2022 organiseert de Bicycle Club for Kika weer de “Hartstocht voor Kika” fiets- en wandeltocht om geld in te zamelen.

De fietstocht “Hartstocht voor Kika” gaat over landgoed Twickel en voor een deel daarbuiten. Een stoppunt is opgesteld bij Noordmolen Twickel die hier belangeloos aan meewerkt. De afstanden variëren, zodat de drempel om mee te doen voor niemand te hoog hoeft te zijn.

De wandelingen beginnen op Landgoed Twickel bij de Noordmolen vanaf 10.00u. Er kan worden gekozen voor afstanden van 6, 10 of 14 kilometer. Er is een centrale verzorgingspost bij de Noordmolen en onderweg is een pauzeplek gepland.

Voor (race)fietsers zijn er tochten over 60, 75 en 105 kilometer. Voor de gravelbike worden er twee routes van 50 en 100 kilometer uitgezet. Ook hier kan worden gestart in de buurt van kasteel Twickel, maar de route is ook goed onderweg op te pikken in Haaksbergen of elders. Voor de fietsers is er een pauzeplek in Haaksbergen, bij de Oosterdorper Watermolen.

Deelnemen kan alleen door vooraf in te schrijven. Het inschrijfgeld voor fietsers is minimaal €10. Wandelaars betalen minimaal €5. Na inschrijving krijgen deelnemers de gpx van de route per app of per mail toegestuurd. Ook bij de start in Ambt Delden liggen diverse routes klaar.

Kom wandelen en fietsen op zondag 29 mei 2022. De volledige opbrengst gaat naar de strijd tegen kinderkanker.

Kijk voor meer informatie op de website van Bicycleclubforkika.nl

Kijk voor meer informatie op de website van Noordmolen-Twickel

Meer sport uit Haaksbergen

Volg het nieuws uit Haaksbergen