Haaksbergen steekt de handen uit de mouwen

Het Oranje Fonds laat met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn.

Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Het Oranje Fonds organiseert daarom op 11 en 12 maart 2022, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken.
Ook in Haaksbergen!

Wil je een dagje de handen uit de mouwen steken voor een stichting, vereniging, of een vrijwilligersorganisatie? Doe dan mee op 11 en 12 maart 2022 met NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Je maakt kennis met vrijwilligerswerk en helpt een organisatie een klus te klaren. En het is nog gezellig ook!

Met NLdoet maak je echt op 1 dag een groot verschil voor een ander. Door een klus te klaren zorg je er bijvoorbeeld voor dat het voor ouderen fijner wonen is in hun verzorgingshuis of dat tuinen er weer mooier bij liggen. Dat kinderen een veiliger plek hebben om te spelen in een buurt of dat sportverenigingen betere accommodaties hebben voor hun leden. Jouw inzet is dus hard nodig en zeer welkom!

Voor klusaanbieders

Stichtingen, verenigingen, zorginstellingen, kinderboerderijen en voedselbanken opgelet! Dit is jullie kans om een klus te klaren, jullie organisatie te promoten én nieuwe vrijwilligers te werven. Jullie kans om echt verschil te maken. Meld je aan voor NLdoet 2022. Tot 31 januari 2022 kun je een financiële bijdrage aanvragen voor je NLdoet klus. Hierbij geldt wel: op = op.

Veilig

Uiteraard is het vanwege corona extra belangrijk dat NLdoet op een veilige manier plaatsvindt en dat de activiteit wordt uitgevoerd met inachtneming van de geldende coronamaatregelen.
Zolang zowel organisaties als vrijwilligers zich aan alle voorschriften houden zijn er gelukkig genoeg activiteiten die veilig op 1,5 meter plaats kunnen vinden.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met R. van Haren, Coördinator Vrijwilligerswerk Haaksbergen via telefoonnummer 06 – 34347812 of per mail via r.vanharen@noaberpoort.nl.

Kijk voor meer informatie op de website van Vrijwilligerswerk Haaksbergen

Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina van Noaberpoort

Kijk voor meer informatie op de website van NLDoet

Volg het nieuws uit Haaksbergen