Haaksbergen toont Talent 2023: Kom gratis naar een spetterend optreden van Match op 7 juni!

Tijdens Haaksbergen toont Talent van 4 tot en met 11 juni bruist de Kappen van de kunst en cultuur, en dus is er ook heel veel muziek. Op 7 juni is het de beurt aan Match Haaksbergen, zij zullen een gratis toegankelijk spetterend optreden verzorgen, met een gevarieerd repertoire van musical- en popnummers, inclusief af en toe een klassiek nummer.

Over Match

Match Haaksbergen is een gemengde zanggroep met een jeugdige spirit. Het koor zingt een gevarieerd repertoire van musical- en popnummers, inclusief af en toe een klassiek nummer.

Regelmatig treedt Match op bij verschillende evenementen. De meerstemmige arrangementen zorgen voor prachtige harmonieën tussen de stemmen. Plezier hebben in het zingen is belangrijk voor het koor, maar ze werken ook hard aan de kwaliteit. Dirigent Jeroen Katier en pianiste Irene de Haan ondersteunen en inspireren de groep tijdens de repetities.

Naast repeteren organiseert Match ook jaarlijks een supergezellig koorweekend, inclusief bonte avond en overnachting. Verder organiseert Match af en toe gezellige borrels om de onderlinge band te versterken.

Wil je eens een paar keer komen kijken en meezingen? Meld je dan aan via matchhaaksbergen@gmail.com en kom gezellig langs op de repetitieavonden op woensdag van 19:30 tot 21:15 in basisschool Het Palet aan de Holthuizerstraat 12. De leden van Match hopen je snel te ontmoeten!

Optreden zanggroep Match

Datum: woensdag 7 juni 2023
Tijd: 19:30 – 22:00 uur
Locatie: De Kappen
Entreeprijs: gratis

Nog veel meer activiteiten tijdens Haaksbergen toont Talent 2023

Er zijn nog veel meer workshops en activiteiten gepland van 4 tot en met 11 juni in de Kappen. Houdt daarom de website van Haaksbergen toont Talent en onze facebook pagina in de gaten voor meer nieuws en informatie over het programma.

Kijk voor meer informatie op de website van Haaksbergen toont Talent 2023

Kijk voor meer cultuurmakers op de website van de Cultuur Coalitie Haaksbergen

Meer over cultuur in Haaksbergen

Volg het nieuws uit Haaksbergen

Een productie van RTV Sternet