Hee, doe je mee?! De Jerusalema Dance Challenge voor scholen

Gratis dansworkshop voor scholen die meedoen.

Dansstudio Steps Dance & Entertainment heeft een uitdaging bedacht. Wij zouden heel graag de Jerusalema Challenge, een tikkeltje anders ;), met álle scholen in de regio willen dansen en wel tegelijkertijd op dezelfde dag!

Zet 10 december om 10.00 uur in je agenda en doe mee!! Check hier het filmpje om de dans te oefenen ===> https://youtu.be/rtKu5obl3gk

Deze dans staat voor ons voor saamhorigheid, hoop en vooral plezier! In deze tijden willen wij dat graag delen met alle kids en daar hebben wij jullie hulp bij nodig.

Hoe gaaf zou het zijn als alle scholen in de regio op dezelfde dag en tijd, dezelfde dans uitvoeren? In de klas of op het schoolplein, dat maakt niet uit!

Meld je aan, dat je meedoet aan de Challenge door een mail te sturen aan info@stepsentertainment.nl. (dit is vrijblijvend en gratis)

Oefen, met behulp van ons filmpje, de Jerusalema Dans met je klas. Leuk als tussendoortje tijdens een dag hard werken.

Sta op 10 december klaar (op het schoolplein of in de klas) om met alle leerlingen, om 10.00u, samen de Jerusalema Dans te dansen.

Film dit, maak foto’s en/of ga LIVE op social media zodat iedereen weet dat jullie meedoen/ mee hebben gedaan.

Hebben jullie als school meegedaan? Dat vinden wij zo tof dat wij jullie een gratis dansworkshop, op school, komen geven!
Heb je de meest gekke, leuke, ludieke deelname? Dan win je misschien wel een heus dansspektakel!

Zijn jullie ook zo enthousiast geworden en/of wil je meer weten? Laat dan van jullie horen!