Hengevelde gaat ouderwets feest vieren met Snollebollekes, Bizzey en FeestDJRuud

Eindelijk weer een ouderwets goed zomerfeest.

De vooruitzichten zijn weer goed, dus in Hengevelde zijn ze er klaar voor: eindelijk weer een ouderwets goed zomerfeest. Na twee jaar zonder zet de organisatie van Zomerfeesten Hengevelde daarom op zaterdag 18 juni vooral in op feest. Dit doen ze met artiesten als Snollebollekes, FeestDJRuud en Bizzey. “We hebben allemaal vooral weer zin in een echt feest”, vertelt organisator Kasper Put. “We hebben weer goede hoop dat we dit jaar eindelijk weer ons feest kunnen vieren.” Zaterdag 29 januari start de online kaartverkoop.

De sfeer is positief bij Zomerfeesten Hengevelde

Na twee jaar achter elkaar een streep door alle plannen en voorbereidingen te moeten zetten denkt voorzitter Put niet dat zoiets dit jaar nodig zal zijn. “We gaan ervan uit dat we op redelijk normale manier ons evenement kunnen organiseren. We zullen uiteraard aan de dan geldende regels moeten voldoen. Het is even afwachten hoe dit er precies uit gaat zien, maar we verwachten hierbij geen echte problemen.”

Snollebollekes en FeestDJRuud

Reden voor de organisatie om uit te pakken met feestelijke artiesten. Zo is Snollebollekes niet alleen bekend van zijn carnavalshits – tegenwoordig is hij niet van de TV weg te slaan en inmiddels treedt hij op in volle stadions. “Snollebollekes en FeestDJRuud staan natuurlijk bekend als echte feestkanonnen. Dat is ook wel waar we weer eventjes aan toe zijn. FeestDJRuud komt zelfs met zijn XXL show naar Hengevelde.”

Bizzey

Daarnaast kijkt de organisatie ernaar uit om ook weer een artiest als Bizzey te verwelkomen in Hengevelde. “Die man is bij het wat jongere publiek nog altijd razend populair en blijft hits scoren. Daarnaast willen mensen gewoon weer genieten van liveoptredens van top-acts”, zegt Put hierover. “We gaan zeker nog meer mooie artiesten aankondigen, maar we kunnen door de lange onzekerheid nu nog niet alles naar buiten brengen. Wel bieden we zoals altijd een podium aan zeer uiteenlopende artiesten. Van theaterartiesten tot rock en van dance tot de hiphop van bijvoorbeeld Bizzey. We gaan weer verschillende tenten en weitjes inrichten in verschillende sferen zodat er voor iedere fijnproever wel iets moois is. Die artiesten hopen we snel aan te kondigen. We hebben weer iets om naar uit te kijken”, vertelt Put met een lach. “Het wordt eindelijk weer feest.”

Online kaartverkoop

De online kaartverkoop start zaterdag 29 januari om 13.00 uur. Bij een eventuele afgelasting vanwege nieuwe coronamaatregelen worden gekochte tickets volledig vergoed.

Prijs: € 19,50
Datum: vanaf 29-01-2022

Kijk voor meer informatie op de website van Hengelvelde

Volg het nieuws in Haaksbergen