Inhaalvoorstellingen ‘De Beentjes van Sint-Hildegard’ hervat

Vanaf 24 september worden de inhaalvoorstellingen hervat.

De Twentstalige film ‘De Beentjes van Sint-Hildegard’ is een ongekend succes! De zes vertoningen in Kulturhus Haaksbergen waren in een recordtempo uitverkocht; bijna 2000 tickets! Het Coronavirus gooide echter roet in het eten en de vertoningen mochten niet doorgaan. Vanaf 24 september worden de inhaalvoorstellingen hervat.

Iedereen met een gekocht ticket is reeds benaderd. Is dit niet het geval, dan kunt u ons elke werkdag tussen 9 en 12 uur telefonisch bereiken via tel. 053 – 57 30 200. Dezelfde openingstijden gelden ook voor de kassa van het Kulturhus aan de Blankenburgerstraat 40/42 in Haaksbergen. De gekochte kaartjes worden eenmalig kosteloos omgeboekt. De film wordt elke werkdag gedraaid om 19.30 uur, de deuren gaan om 19.15 uur open. Graag uw oude tickets geprint meenemen!

Heeft u toentertijd geen tickets gekocht, maar wilt u nu wel graag naar ‘De Beentjes’? Voor bepaalde inhaalvoorstellingen zijn er ook tickets beschikbaar voor nieuwe bezoekers. Hiervoor verwijzen wij u graag naar onze website: www.dekappen.nl. Alle informatie hierover treft u online aan.