Internationale Twentse Kennedymars Haaksbergen

Twentse Kennedymars Haaksbergen: Daag jezelf uit, daag een ander uit, loop, ervaar, ontdek en geniet!

Onder de naam Internationale Twentse Kennedymars Haaksbergen, staat het evenement bekend in de regionale, landelijke en internationale wandelsport. Maar deze naam dekt niet het gehele evenement. Er zijn meer en zeker geen onbelangrijke onderdelen: de nacht- en dagwandelmarathon, de halve nacht- en dagwandelmarathon en natuurlijk ook al enkele jaren de (Avond) Mini Kennedymars van 10 KM.

De Kennedymars (80 Km), nachtwandelmarathon (42,5Km) en halve nachtwandelmarathon (21 Km) start dit jaar vrijdagavond 16 september om 22.00 uur. De Avond Mini Kennedymars (10 Km) start al om 19.00 uur op vrijdagavond.
De starttijden van de dagwandelmarathon, halve dagwandelmarathon en Mini Kennedymars op zaterdag 17 september staan vermeld op de website.

Doorkomst plaatsen

Het wandellegioen, bestaande uit circa 600 deelnemers, doet evenals in voorgaande jaren in de nachtelijke uren Sint Isidorushoeve, Beckum en Boekelo aan. Wie de voorkeur heeft om overdag te wandelen komt onder andere door Buurse.

Meedoen of meemaken

Wilt u dit van nabij meemaken kom dan gezellig kijken bij dit evenement, de route is te vinden op de website. Bij sporthal de Bouwmeester kunt u, onder het genot van muzikale klanken en een hapje en drankje voor de deelnemers, de wandelaars aanmoedigen of wat nog beter is, zelf meelopen. U kunt er natuurlijk langs de route ook een gezellig buurtfeest van maken. De organisatie ziet ernaar uit u te mogen begroeten.

Kijk voor meer informatie op de website van Kennedymars Haaksbergen

Meer sport uit Haaksbergen

Volg het nieuws uit Haaksbergen