Jubileum ter Huurne

Ter Huurne Hollandmarkt viert 80-jarig jubileum!

Een mijlpaal bereiken in de detailhandel is geen alledaagse prestatie, maar voor ter Huurne Hollandmarkt is het slechts het begin van een nieuw hoofdstuk in hun rijke geschiedenis. Dit jaar markeert het 80-jarig jubileum van dit iconische winkelcentrum, en ze zijn van plan om het groots te vieren.

Al 80 jaar lang is Ter Huurne Hollandmarkt een begrip in de regio en ver daarbuiten. Wat begon als een kleine boerderijwinkel is uitgegroeid tot een enorm winkelcomplex van 25.000 vierkante meter, met een breed scala aan producten en vermaak voor het hele gezin.
Het jubileumfeest is begonnen met de lancering van de spectaculaire “MegaWochen”, waar klanten kunnen genieten van ongelooflijke aanbiedingen, prijzen en leuke activiteiten.
“Als familiebedrijf zijn we enorm dankbaar voor de steun die we al deze jaren hebben ontvangen,” zegt Leo de Wit, operationeel manager van ter Huurne Hollandmarkt. “Onze klanten zijn als familie voor ons geworden, en dit jubileum is een viering van die sterke band.”

ter Huurne Hollandmarkt kijkt tijdens dit jubileum graag terug op de afgelopen 80 jaar met oude foto’s vol nostalgie en memorabilia. Klanten kunnen een glimp opvangen van hoe de winkel in de loop der decennia is veranderd en gegroeid, en zich laten meevoeren door de rijke geschiedenis die ter Huurne te bieden heeft.
Met een groeiende klantenkring, niet alleen in Nederland maar ook ver over de grenzen in Duitsland, weet ter Huurne Hollandmarkt steeds meer mensen aan te trekken. Vooral de Nederlandse klantenkring van de slijterij groeit gestaag, wat de diversiteit van het aanbod van ter Huurne Hollandmarkt benadrukt.

Ter Huurne Hollandmarkt heeft altijd gestreefd naar bijzondere producten en een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding, en dat is precies wat ze de afgelopen 80 jaar hebben geleverd. Dit jubileum markeert niet alleen een rijke geschiedenis, maar ook een veelbelovende toekomst voor deze geliefde winkel.
Dus, kom langs en vier mee! ter Huurne Hollandmarkt is klaar om nog eens 80 jaar geweldig te maken!

Meer ondernemen in Haaksbergen

Volg het nieuws uit Haaksbergen

Tekst: Ter Huurne Hollandmarkt