Kabouters zijn ook weer begonnen

Afgelopen zaterdag zijn de kabouters bij v.v. Haaksbergen ook weer begonnen met hun training. In het kader van de verruimde corona maatregelen mogen kinderen en jongeren tot en met 18 jaar onder voorwaarden weer trainen.

Afgelopen woensdag 29 april en donderdag 30 april zijn de categorieën tot en met 12 jaar, respectievelijk tot en met 18 jaar weer begonnen en zaterdag 2 mei dus de kabouters. Een leuke groep kabouters en hun ouders waren naar het Sportpark van v.v. Haaksbergen aan de Scholtenhagenweg gekomen.

Coördinator Sandra Diepenveen was enthousiast “Dit is waar we zo lang op hebben gehoopt, dat we toch weer met de jongsten aan het werk mochten. En wat een talent hebben we dan in Haaksbergen!”. Sandra wordt aangevuld door Carola Bouwhuis, bestuurslid van v.v. Haaksbergen “Als je ziet hoeveel plezier die kinderen, en overigens ook de ouders, hebben, dan wordt je helemaal blij. Wij zijn trots dat we kaboutervoetbal kunnen aanbieden aan de kleinsten en dat je gewoon kunt meedoen op iedere zaterdag, ook al ben je nog geen lid van onze verenging.”

De allerkleinsten genoten met volle teugen van de oefeningetjes die door de coördinatoren en trainers waren bedacht. De ouders bleven, in het kader van de maatregelen tegen corona, op de parkeerplaats en konden mee genieten van de talenten van hun kinderen. Eén van de ouders “Wat mooi dat v.v. Haaksbergen dit aanbiedt – je ziet dat ieder kind aandacht krijgt. Ik hoor overal om me heen dat dat niet alleen zo is bij de kabouters, maar ook bij de jeugd. Gaaf dat jullie dit bieden als kleine vereniging. De gezelligheid spat ervan af.”

De volgende training voor de kabouters is op zaterdag 16 mei as. Uw kind kan dan ook meedoen, ook al is het nog geen lid van v.v. Haaksbergen.