Kampioenen 2021 De Vale Doffer

Han Wildenborg

Een huldiging van onze kampioenen zat er in 2020 niet in, in verband met de corona-perikelen. We hopen dit najaar alsnog de kampioenen van 2020 alsmede de kampioenen 2021 te huldigen. Onze kampioenen worden bij deze alvast even in het zonnetje gezet door middel van een persoonlijk woord en het benoemen van de gewonnen kampioenschappen. De komende tijd zal wekelijks een kampioen aan u worden voorgesteld waarbij de gewonnen kampioenschappen worden benoemd.

Han Wildenborg, directeur van machinefabriek WIHA is tevens penningmeester van onze club. Drukke werkzaamheden en een soort van vakantieverslaving (meestal met camper) willen er nogal eens voor zorgen dat Han niet altijd inkorft, maar dit jaar hebben we hem toch bijna alle weken mogen begroeten in het clubgebouw. In zijn vrije tijd klimt Han nogal eens op zijn mountainbike, speelt hij op zondagmorgen een potje voetbal met een vriendenteam en maakt hij ritjes in zijn cabrio of andere auto.

Nooit te beroerd een prijsje te sponsoren of iemand te helpen door het schenken van enkele jonge duiven, is Han een graag gezien lid binnen onze club. Vooral op de vitesse- en midfondvluchten was Han dit jaar de te kloppen man. Naast alle gewonnen taarten, boodschappentassen en bossen bloemen, op met name deze duivenvluchten, won dit goedgemutste, hardwerkende en sportieve lid van De Vale doffer dit jaar de volgende kampioenschappen in onze vereniging:

3e aangewezen vitesse (vluchten tot 300 kilometer)
3e aangewezen midfond (vluchten van 300 tot 450 kilometer)
7e generaal onaangewezen
7e generaal aangewezen.

Gefeliciteerd Han met je behaalde successen.

Meer sport uit Haaksbergen

Volg het nieuws in Haaksbergen