Kinderfestival op zaterdag 19 september bij Kulturhus Haaksbergen

Kinderen tussen 0 en 12 jaar kunnen hier veel plezier beleven

Het Cultuurplein bij het Kulturhus wordt op zaterdagmiddag 19 september van 14.00 tot 17.00 uur in beslag genomen door de jeugd. De WAK werkgroep (Week van de Amateurkunst) organiseert in samenwerking met de Rotary Haaksbergen een kinderfestival voor kinderen in de leeftijdsgroep van 0 tot 12 jaar. Er is voor elk wat wils. Wat dacht je van muziek op schoot voor de allerkleinsten, een dansworkshop, een poppodium jong talent, activiteiten van de scouting, natuurmonumenten en het schildersatelier.

Het programma bestaat uit de volgende onderdelen:

Muziek op Schoot ‘Klap eens in de handjes’ voor ouders met baby, dreumes of peuter van 0 tot 4 jaar. Van 15.00 tot 15.45 uur (maximaal 25 kinderen en 1 à 2 ouderen). Deelname € 3,00 pp. Aanmelden via: www.dekappen.nl
Vol = Vol

Demonstratie ‘Hip Hop’ (14.00 tot 14.15 uur) en workshop ‘Dance’ (14.30 tot 15.15 uur) door Steps Entertainment.

‘PopScool De VETSTE muziekles in TWENTE’ laat jou deze middag zien wat zij allemaal in huis hebben. Zang en instrumenten; piano en toetsen; gitaar; drums. Gedurende de hele middag zijn er demonstraties op het Cultuurplein.

Scouting Han Jordaangroep staat voor uitdaging en biedt leuke en spannende activiteiten. Natuurmonumenten: Beleef de natuur. De natuur is er voor jou. Doe mee aan het blote voetenpad van 14.00 tot 17.00 uur.

Het Schildersatelier: Creativiteit zit in ieder mens. Ontdek dat bij jezelf. Met z’n allen schilderen aan een groot 3-luik van 14.00 tot 17.00 uur.

Ballonnen artiest chef Peter maakt van eenvoudige ballonnen ware kunstwerkjes. Laat je verrassen door de meest waanzinnige creaties van lucht en latex.

Alle activiteiten worden coronaproof uitgevoerd. Voor meer informatie gaat u naar www.dekappen.nl