Klantevredenheidsonderzoek Wijkracht pakt positief uit

Burgers geven Wijkracht een acht in tevredenheidsonderzoek.

Wijkracht is al een aantal jaren de sociaal werk organisatie in Twente. De organisatie streeft naar een hoge zelfredzaamheid en maatschappelijke integratie van mensen met sociale zorgen. Een samenleving waar iedereen kan meedoen dat is het belangrijkste doel. Wijkracht heeft in maart 2022 een klanttevredenheidsonderzoek laten uitvoeren bij de Feedbackcompany, een onafhankelijk bureau. Het resultaat mag er zijn!

Want de organisatie werd beloond met een dikke 8! Het klanttevredenheidsonderzoek geeft Wijkracht een goed beeld voor wat betreft de kwaliteit van haar dienstverlening en levert ook informatie op hoe de burgers het beste ondersteuning kan worden aangeboden. Dat het cijfer hoog is, is voor Wijkracht een flinke opsteker. Dat is fijn, maar het onderzoek geeft ook een beeld over de kansen op verbetering van de dienstverlening.

Wijkracht voelt zich gesterkt door dit mooie resultaat, maar zal er alles aan doen om verbeteringen door te voeren waar dat gewenst is. En vanzelfsprekend blijft alles gericht op het ondersteunen van burgers, opdat die erbij blijven horen en mee kunnen blijven doen.

Kijk voor meer informatie op de website van Wijkracht Haaksbergen

Meer over cultuur uit Haaksbergen

Volg het nieuws uit Haaksbergen