Kom naar Sportcarrousel Haakbergen

Sporten voor mensen met of zonder beperking.

Aanstaande zondag 17 oktober komt de Sportcarrousel naar “De Kappen” in Haaksbergen. Dé plek om kennis te maken met aangepast & inclusief sporten. Tijdens deze sportieve dag wordt ook de digitale beweegwijzer gelanceerd!

Sportcarrousel

Passend sporten voor iedereen, van elke leeftijd en zonder of met (lichamelijke/ verstandelijke/ chronische) beperking. Maak kennis met diverse sporten, ontdek welke sport bij jou past en meld je aan bij de vereniging of sportclub die bij jou past!

Het is een activiteit die verbonden is met de Special Olympics. Naast de Sportcarrousel zijn er diverse vereniging en organisaties uit Haaksbergen betrokken, om hun aanbod te laten zien.

Je kunt o.a. kennismaken met de volgende sporten:

Bootcamp
Judo
(G-)Turnen
(G-)Voetbal
Rolstoelclinic
Schaatsen
Seniorengym
Sportivash
Tafeltennis

Extra leuk is dat ook een aantal bekende Haaksbergse (oud)sporters en trainers aanwezig zijn! Joost Morsinkhof (rolstoelbasketbal) en Johan Reekers (handbiker) geven een rolstoelclinic, Agnes Damveld (voormalig wielrenner) geeft een clinic schaatsen namens IJsch, en Annemiek de Jong (trainer Amy Uuldriks tijdens de Special Olympics 2018) geeft een clinic aangepast turnen namens gymvereniging V&K.

Beweegwijzer

Om 12.00 uur is de opening door wethouder Antoon Peppelman. Hij zal dan ook de digitale Beweegwijzer lanceren. Een mooie website waarop inwoners van Haaksbergen het veelzijdige sport- en beweegaanbod kunnen vinden.

Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina van Buurtsportcoach Haaksbergen

Meer sport uit Haaksbergen

Volg het nieuws in Haaksbergen