Gevolgen voor het leerlingenvervoerGevolgen voor het leerlingenvervoer en andere maatregelen.

Zondag 15 maart nam het kabinet aanvullende maatregelen in de aanpak van het coronavirus. Een van deze maatregelen is dat scholen en kinderdagverblijven sluiten tot en met maandag 6 april. Maakt uw kind gebruik van leerlingenvervoer? Meldt u zich dan bij uw vervoerder van leerlingenvervoer.

Wat betekent dit voor u?
Bent u werkzaam in de lijst van cruciale beroepsgroepen? Dan heeft uw kind recht op opvang in de school. Uw kind kan nog gebruikmaken van leerlingenvervoer. Wij vragen u contact op te nemen met uw vervoerder, zodat u het vervoer kunt afstemmen met de vervoerder.

Wat zijn de maatregelen?
Scholen en kinderdagverblijven zijn dicht vanaf maandag 16 maart tot en met maandag 6 april. Het gaat hierbij om scholen in het (speciaal) basisonderwijs, (speciaal) voortgezet onderwijs en alle overige onderwijsinstellingen. Voor kinderen van ouders in bijvoorbeeld de zorg, politie, openbaar vervoer en brandweer is er wel opvang in de school en het kinderdagverblijf, zodat hun ouders kunnen blijven werken. Kijk op de lijst van cruciale beroepsgroepen.

Heeft u nog vragen?
Neem dan contact op met Francis Scheggetman of Gerard Bos van de afdeling Ontwikkeling van de gemeente Haaksbergen, telefoonnummer (053) 573 45 67 of 14 053. E-mail gemeente@haaksbergen.nl t.a.v. Francis Scheggetman en Gerard Bos.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *