Maisdoolhof Buurse gaat weer openPuck, Sam en Jack Beill beheren en onderhouden samen het Maisdoolhof in Buurse.

Met ouders die al lang ondernemer zijn, vonden Puck, Sam en Jack het in 2016 tijd om zelf iets te ondernemen. Ze bedachten het Maisdoolhof.

Dwalen in het Maisdoolhof is niet alleen reuze gezellig, maar ook gezond. Net als voorgaande jaren is er een leuke puzzeltocht uitgezet in het maisveld aan de Meijersgaardenweg 5 in Buurse. Er zijn twee speurtochten, de ene voor peuters/kleuters de andere voor de oudere kinderen. Aan het eind is er een uitkijktoren.

De toegang bedraagt € 4,– p.p. ( kinderen van 0-2 jaar gratis). Dit is inclusief de puzzeltocht en een ijsje na afloop wanneer je de uitgang hebt gevonden. Voor de achterblijvers zijn er gezellige zitjes, een biologische moestuin en een bloemenpluktuin bij het Rustpunt gemaakt, waar koffie, thee, ijs, fris en andere versnaperingen te verkrijgen zijn. Er zijn ook trampolines en een kleine zandbak aanwezig op deze mooie plek in de natuur.

Het Maisdoolhof is vanaf 11 juli dagelijks geopend tussen 10.00 en 17.00 uur. Pinnen is niet mogelijk! Er dient contant te worden betaald. Honden zijn welkom, mits net uitgelaten en aangelijnd. Het doolhof is voor rolstoelgebruikers en kinderwagens moeilijker toegankelijk.

Vanaf 31 augustus is het maisdoolhof alleen op zaterdag en zondag geopend van 10.00 – 17.00