Met z’n tweeën voor de prijs van één

Neem gratis iemand mee in de treinen van Blauwnet en de bussen van Twents.

Het voorjaar is losgebarsten! Om dat te vieren bieden Blauwnet en Twents tot en met 29 mei 2022 gratis meereistickets aan. In deze periode reis je met z’n tweeën voor de prijs van één in de Blauwnettrein tussen Zutphen-Hengelo-Oldenzaal én met alle bussen van Twents.

Nederland is na twee jaar pandemie weer helemaal open: je kunt er weer op uit. Met de mensen die je graag om je heen hebt. Dat moet gevierd worden, vinden Blauwnet en Twents. En omdat een feestje in je eentje niet echt een feestje is, mag elke reiziger tot en met 29 mei gratis
iemand meenemen. Om het frisse voorjaarsgevoel te versterken delen promotieteams bovendien op verschillende locaties pepermuntjes uit.

Vier het voorjaar: pak samen het OV!

April en mei zijn maanden waarin veel te doen is. Met de meivakantie in aantocht, het festivalseizoen dat losbarst en feestdagen als Koningsdag en Hemelvaart, is dit hèt moment om erop uit te trekken.

Naomi Elshof (marketeer bij Keolis Nederland, het bedrijf achter Blauwnet en Twents): “De behoefte om naar buiten te gaan is groot. We hebben natuurlijk heel lang thuis moeten zitten, maar eindelijk mogen we weer. Zeker als de zon schijnt, trekken we er massaal op uit met z’n
allen. Wij willen stimuleren om dat met het OV te doen. En om dat samen te doen.”

Met de voorjaarscampagne ‘Vier het voorjaar’ willen Blauwnet en Twents reizigers inspireren er samen op uit te trekken en het OV te pakken voor een dagje shoppen in de stad, een museumbezoek of terrasjes hoppen. Het gratis meereisticket, geeft het extra zetje.

Gratis meereisticket

Het gratis meereisticket is t/m 29 mei te downloaden op de websites van de vervoerders. Dit ticket is op werkdagen te gebruiken na 9:00 uur en in het weekend de hele dag. Ga voor alle voorwaarden en het gratis meereisticket naar keolisblauwnet.nl/voorjaar of naar twents.nl/voorjaar .

Ga voor meer informatie naar de website van Keolisblauwnet

Volg het nieuws uit Haaksbergen