Nieuwe speellocatie Bridgeclub HaaksbergenHet bridgeseizoen start in september.

Nadat de familie Westendorp in februari van dit jaar besloot om hun etablissement, “De Oude Molen” aan de Fazantstraat, geheel om te bouwen ten behoeve van de biljartsport, stond de Bridgeclub Haaksbergen, die daar hun dinsdagavondzittingen jarenlang speelden, op straat.

De afgelopen maanden hebben het bestuur en vele leden van de bridgeclub koortsachtig gezocht naar een vervangende locatie, die aan zo’n tachtig bridgers gastvrijheid zou kunnen bieden op de dinsdagavonden.

Met het ondertekenen afgelopen week van een gebruiksovereenkomst gaat de Bridgeclub Haaksbergen het nieuwe seizoen, in september, op de dinsdagavonden spelen in het Schuttershoes van de Haaksbergse Schutterij. Hun grote zaal biedt hiertoe voldoende ruimte voor de circa twintig bridgetafels, terwijl de verlichting optimaal is om bij te kaarten.

Naast deze nieuwe bridgelocatie aan de Scholtenhagenweg blijft ook het clubhuis van de VV Haaksbergen voor de bridgeclub de locatie op de maandagmiddagen.

Het organiseren van online bridgedrives op de dinsdagavonden via het StepBridge systeem is duidelijk aangeslagen en heeft de binding binnen de club behouden. Er is geen enkele opzegging gekomen door de beperkingen m.b.t. het coronavirus.