NoaberMuziek 2021 gaat van start

Huiskamerfestival met live publiek, op TV en via streaming vanuit De Kappen.

Haaksbergen gaat weer genieten van live concerten op zondagmiddag 12 december. Voor de komende editie hebben we een prachtige invulling bedacht. We gaan dit jaar bij Coöperatie De Kappen – dè huiskamer van Haaksbergen – meerdere zalen vullen met een breed scala aan acts; we programmeren zowel solo-optredens, duo’s, ensembles als complete bands en formaties. Er is voor iedereen iets: van klassiek tot jazz en van singer-songwriter tot techno, alles komt voorbij.

NoaberMuziek gaat van 12.00 uur tot ca. 17.00 uur de 10 live optredens organiseren in de Grote en Kleine zaal van Kulturhus De Kappen. In samenwerking met RTV Sternet worden deze optredens worden live gestreamd, waardoor we – naast het aanwezige publiek – flink wat huiskamers in de regio Haaksbergen, Borne, Almelo bereiken. Bezoekers kunnen daarnaast ook genieten van optredens in de Foyer, Kunstzaal en het Theatercafé.

Inmiddels zijn de voorbereidingen in volle gang. Alle bands, acts en muzikanten die eerder hebben meegedaan en nieuwe acts zijn benaderd en inmiddels geprogrammeerd. We hopen velen een mooie muzikale en vooral gezellige middag te bezorgen. In De Kappen of vanuit uw eigen huiskamer. Bij een aantal ondernemers kunt u een NoaberMazzeltje aanschaffen, een leuk en lekker pakketje voor een ouderwets gezellige middag voor de buis.

Volg ons voor meer informatie via onze website, ons YouTube-kanaal en onze Facebookpagina. Binnenkort presenteren we een lijst met locaties waar u onze stream kunt bekijken en misschien verklappen we dan ook al wel een paar namen van acts.
Wordt vervolgd!

Noteert u alvast zondagmiddag 12 december in uw agenda.

Kijk voor meer informatie op de website van NoaberMuziek

Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina van NoaberMuziek

Meer cultuur in Haaksbergen

Volg het nieuws in Haaksbergen