Ook online shoppen doe je in Haaksbergen natuurlijk!

Neem snel een kijkje op de website.

Shoppen doe je lokaal in Haaksbergen natuurlijk! Vanaf nu is het mogelijk dat óók online te doen in de webshop shoppeninhaaksbergen.nl. Als inwoner van Haaksbergen heb je de mogelijkheid om, naast het fysiek winkelen bij je favoriete winkel, vanaf nu ook gemakkelijk te winkelen vanuit je eigen huiskamer via de webshop. Het brengt als het ware de ondernemer bij je thuis. Of je nu op zoek bent naar leuke kleding van Funniekids of Nouveauté, een origineel cadeau van bijvoorbeeld Stokerij de Twentse Ketels, Clair Excentriek of Blokker. Maar ook iets voor de dagelijkse boodschappen van bijvoorbeeld Bakker Bart of Slagerij Broekhuis, je vindt het op shoppeninhaaksbergen.nl. Ook je favoriete restaurant vind je in de shop. Je hebt maar liefst keuze uit 24 restaurants om lekker thuis uit eten te gaan.

Bestel je voor 13.00 uur dan komt Noordendorp je bestellingen dezelfde dag nog tussen 17.00 –21.00 uur bij je thuisbezorgen. Naast het gemak dat het jou biedt om online te shoppen, steun je natuurlijk ook de lokale ondernemer in deze, voor hen lastige, tijden.

Inmiddels hebben 20 ondernemers zich aangemeld en hun producten of diensten toegevoegd. Wil je als ondernemer, zzp’er of vereniging ook zichtbaar zijn op dit online platform dan kan dat. Stuur een e-mail naar info@haaksbergennatuurlijk.nl en er wordt contact met je opgenomen.

Haaksbergen Promotie/VVV samen met de Haaksbergse Ondernemers Vereniging, de gemeente Haaksbergen en met behulp van een subsidie van de Provincie Overijssel hebben een online platform ontwikkeld voor alle ondernemers in Haaksbergen. Niet alleen voor winkeliers maar ook voor restaurants met bijvoorbeeld een dinerbon, een zzp’er die een dienst aanbiedt of een vereniging die graag iets wil verkopen. Vanuit deze gedachte is ook de naam ‘Shoppen in Haaksbergen’ ontstaan. Het is breder dan alleen winkelen en ook na de coronatijd willen we deze webshop een plek geven. Met online en/of fysiek shoppen in Haaksbergen ontwikkelen we Haaksbergen tot een bruisend dorp met voor ieder wat wils. Shoppen in Haaksbergen is, naast de (toeristen) website van Haaksbergen Natuurlijk, een belangrijk instrument om ook mensen van buiten Haaksbergen te verleiden Haaksbergen te bezoeken of een online aankoop te doen.

Kijk snel op https://www.shoppeninhaaksbergen.nl/