Opbrengst Mini Erf Fair MonMarterie overhandigd

De opbrengst van de Mini Erf Fair MonMarterie werd zaterdag 8 juni 2024 door Anita en Marcel Zaat overhandigd aan Stichting Nia Domo. De MonMarterie heeft een heel mooi bedrag van 2.395 euro opgeleverd.

Stichting Nia Domo was het goede doel van de Mini Erf Fair, georganiseerd door MonMarterie. Dit evenement was een dag vol plezier met een scala aan vintage en creatieve artikelen, beauty-items, bloemen, en natuurlijk heerlijke hapjes en drankjes. Het was een perfecte gelegenheid om unieke vondsten te doen en tegelijkertijd een goed doel te steunen.

De aanwezigheid van het publiek betekende niet alleen een leuk uitje, maar ook een waardevolle bijdrage aan de inrichting van de toekomstige woonruimte voor de jongeren aan de Smitterijweg. De opbrengst van de fair gaat naar de stichting Nia Domo.

De naam Nia Domo betekent ‘Ons Huis’ en dekt exact af wat het initiatief nastreeft, namelijk het creëren van een woonvoorziening waarvan de bewoners kunnen zeggen: ‘dat is ons huis!’.

Het doel van dit initiatief is het tot stand brengen van een kleinschalige woonvoorziening in Haaksbergen voor jongvolwassenen met een verstandelijke beperking. In Haaksbergen, dicht in de buurt van hun dagbesteding en ouders. Hierbij moeten deze jongvolwassenen een zo normaal mogelijke omgeving kunnen samenleven met leeftijdsgenoten.

Kijk voor meer informatie op de website van de Stichting Nia Domo

Meer over welzijn in Haaksbergen

Volg het nieuws uit Haaksbergen

Foto: Christa Wensink
Tekst en eindredactie: Michel van der Voort
Een productie van RTV Sternet