Rijden voor Geluk

Aankomend evenement ‘Rijden voor Geluk’ WensAmbulance Oost Nederland.

‘Rijden voor Geluk’ is een groep enthousiaste motor- en trikerijders die een jaarlijks evenement organiseren om zodoende geld in te zamelen voor Stichting WensAmbulance Oost-Nederland. WensAmbulance Oost-Nederland is een organisatie zonder winstoogmerk (ANBI erkend). De stichting heeft als doel de laatste wensen van (pre-)terminale patiënten en langdurig zieken mogelijk te maken door passend liggend vervoer aan te bieden. Door de organisatie van “Rijden voor Geluk’ worden diverse activiteiten bedacht.

Braderie en trike run, zaterdag 4 juni 2022

De braderie biedt leuke activiteiten voor jong en oud: De jeugd kan genieten van springkussens, een kinderkermisdraaimolen, en schminken verder zijn er diverse eet- en dranktentjes en er zijn er live optredens met meerdere artiesten, waaronder Henny Thijssen, Geraldien de Lange, Geert Hiemstra en vele anderen. Ook kunt u een rondje meerijden op een Trike-zijspan. Kinderen en mensen met een beperking kunnen gratis opstappen.

Wilt u ook hier staan met een marktkraam?

Dit is uiteraard mogelijk. Voor een kraam van 3 meter met een dak zijn de kosten €17.50,-en een grondplaats 3 meter is €7.50,-. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij. Voor aanmelden en of meer informatie kunt u mailen naar info@rijdenvoorgeluk.nl.
Braderie: 9.00 tot 17.00 uur, Locatie: Haaksbergsche Schutterij, Scholtenhagenweg 40b

‘Rijden voor geluk’ toertocht, zondag 5 juni 2022

Alle type motoren en trikes zijn welkom voor deze toertocht door Haaksbergen en omgeving. Veel rijders nemen achterop mensen met een beperking of kinderen mee. Ook rijden er wensambulances mee. Hoe mooi is dat! Patiënten die helemaal dol zijn op motoren en trikes en vanwege hun ziekte niet zelf meer kunnen rijden kunnen zo toch meerijden. Bij terugkomst staat er een heerlijk bbq met live muziek te wachten.

Kijk voor meer informatie op de website van rijden voor geluk

Kijk voor meer informatie op de website van wetsambulance

Meer over cultuur uit Haaksbergen

Volg het nieuws uit Haaksbergen