RTV Sternet zoekt vrijwilliger met passie voor sportverslaggeving

We zijn op zoek naar iemand die zich wil bezighouden met het brengen van nieuws en informatie over de Haaksbergse sportwereld.

RTV Sternet is de lokale omroep van Haaksbergen. Via alle belangrijke mediakanalen brengt de omroep nieuws en informatie over cultuur, kunst, politiek en talrijke evenementen door middel van tekst, beeld en geluid.

RTV Sternet biedt een podium aan bewoners, die zich op de een of andere manier op een opvallende manier verdienstelijk hebben gemaakt of een unieke prestatie hebben geleverd. RTV Sternet heeft een groot bereik onder de bevolking van Haaksbergen en in de regio Twente.

RTV Sternet bedrijft onafhankelijke, maar indringende journalistiek en draait voor het belangrijkste deel op de inbreng en betrokkenheid van een groot vrijwilligersteam.

Sportverslaggeving

We zijn op zoek naar iemand, die zich meer afzonderlijk wil bezighouden met het brengen van nieuws en informatie over de Haaksbergse sportwereld. Dat kan zowel via interviews, voorbeschouwingen (radio?) als door middel van verslagen van sportieve evenementen.

We zoeken iemand met grote affiniteit voor de sport, die er veel in ziet om de sportwereld in Haaksbergen meer voor het voetlicht te brengen en die belangstelling heeft voor alle sporten, die er maar enigszins toe doen.

Een behoorlijke schrijfvaardigheid zou een pré zijn, als de sportmedewerk(st)er ook nog overweg kan met een camera is dat helemaal een extra reden om de ‘loper uit te leggen’, maar het is geen must.

Belangstellenden kunnen contact leggen met:
Michel van der Voort
info@rtvsternet.nl