Shoppen doe je lokaal in Haaksbergen natuurlijk!!Binnenkort is het mogelijk dat óók online te doen in de nieuw op te zetten webshop shoppeninhaaksbergen.nl. Haaksbergen Promotie/VVV ondersteunt door de Haaksbergse Ondernemers Vereniging, gemeente Haaksbergen en met behulp van een subsidie van de Provincie Overijssel ontwikkelen een online platform voor alle ondernemers in Haaksbergen.

In navolging op diverse initiatieven buiten Haaksbergen is het idee ontstaan om ondernemers, zzp’er en verenigingen te gaan ondersteunen in deze, voor hun lastige tijden. Een online platform waarbij de inwoners van Haaksbergen ook online de mogelijkheid wordt geboden om bij zijn of haar favoriete winkel online kunnen shoppen. Maar niet alleen voor winkeliers maar ook voor restaurants met bijvoorbeeld een dinerbon, een zzp’er die een dienst aanbiedt of een vereniging die graag iets wil verkopen.

Vanuit deze gedachte is ook de naam shoppeninhaaksbergen onstaan. Het is breder dan alleen winkelen en ook na de corona tijd willen we deze webshop een plek geven. Met online en/of fysiek shoppen in Haaksbergen ontwikkelen we Haaksbergen tot een bruisend dorp met voor ieder wat wils. Het online platform zal in de toekomst, naast de website van Haaksbergen natuurlijk, ook een belangrijk instrument worden om mensen, ook buiten Haaksbergen, te verleiden Haaksbergen te bezoeken of een online aankoop te doen.

Shoppeninhaaksbergen wordt geheel ontwikkeld door Haaksbergse partijen. De webshop bouwer is Nubix, de Mediapartner is Rondom Haaksbergen, de vormgever is Wisskunde en ook de bezorging (zelf afhalen kan natuurlijk ook) wordt gedaan door een lokale partner! De regie rondom de webshop wordt geheel verzorgd door de medewerkers van Haaksbergen Promotie.

“We wisten al dat we veel met elkaar mogelijk konden maken zoals het geweldige initiatief Haaksbergen Samensterk en nu komt daar een geweldig vervolg op voor alle ondernemers en inwoners van Haaksbergen “aldus Theodor van de Velde (voorzitter SHP) en Jan Paul Klein Poelhuis (voorzitter HOV).

Ben je ondernemer, zzp’er of een vereniging en wil je je alvast aanmelden voor dit online platform dat kan! Ga naar www.shoppeninhaaksbergen.nl en vul het contactformulier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *