Special Olympics

De Special Olympics Nederlandse Spelen zullen van 10 tot en met 12 juni 2022 in Twente plaatsvinden.

De gemeente Haaksbergen mag het G-voetbal toernooi organiseren en daar zijn wij trots op.
Tijdens de Special Olympics Nationale Spelen worden er in 14 Twentse gemeentes maar liefst 25 sporttoernooien georganiseerd. Organiserende verenigingen zullen er alles aan doen om de deelnemers er een onvergetelijke tijd te laten beleven. Bij de Pre Games in september hebben de Haaksbergse voetbalverenigingen al laten zien waar ze toe in staat zijn: het belooft in Haaksbergen een groot sportfeest te worden tijdens de Nationale Spelen in juni.

Alle verenigingen die hun sporters willen aanmelden voor deelname aan de Special Olympics Nationale Spelen kunnen nu hun verenigingsnummer en inloggegevens aanvragen. Een belangrijke stap in de voorbereiding van de spelen, want alleen met een verenigingsnummer kunnen sporters en teams zich vanaf februari inschrijven voor deelname aan de Special Olympics Nationale Spelen.

Samen zorgen wij in Twente voor een zo groot mogelijk sportpodium voor G-sporters. Door Noaberschap, samenwerken en omzien naar elkaar. Want iedereen telt mee! Heel Twente verheugt zich op de komst van alle sporters, begeleiders, familie en fans. We zullen hen verwelkomen met de kenmerkende Twentse gastvrijheid.

Kijk voor meer informatie op de website van de Special Olympics.

Meer sport uit Haaksbergen

Volg het nieuws in Haaksbergen