Sport- en Doedag op vrijdag 25 februari 2022

Tip voor de voorjaarsvakantie: Sport- en Doedag op vrijdag 25 februari 2022 op ‘Ontmoetingspark de Greune’.

Op vrijdag 25 februari 2022 is er van 13.00 tot 16.00 uur voor jong en oud weer van alles te doen op het ‘Ontmoetingspark de Greune’. Een aantal organisaties als Uzin Utz, Los Hoes, Smallsteps, Aveleijn, Noaberpoort, Fysiotherapiepraktijk Noordman, Go Dance, Bonifatiusschool, De Kameleon, Montessorischool, HV Stormvogels, TVV en SV Bon Boys maken dit samen in de voorjaarsvakantie mogelijk.

“Voor Uzin Utz staat de verbinding met Haaksbergen hoog in het vaandel en daarom vinden we het niet alleen leuk, maar ook waardevol deze dag te organiseren. Daarnaast is het een mooie manier om direct met Haaksbergenaren in contact te komen, want we zoeken in verband met onze uitbreidingsplannen continu nieuwe medewerkers” aldus Ilse van Bodegom, Communicatiemanager van Uzin Utz.

Op 25 februari is jong en oud welkom op het ‘Ontmoetingspark de Greune’: om te beachhandballen, om mee te doen aan een workshop dansen, te laserquesten óf om kennis te maken met padel (padel is een soort tennis in een glazen kooi).

Wil je meedoen aan de Uzin Utz Sport- en Doedag, stuur dan een e-mail naar: info@ontmoetingsparkdegreune.nl.

Kijk voor meer informatie op de website van Ontmoetingspark de Greune

Meer over sport uit Haaksbergen

Volg het nieuws uit Haaksbergen