‘Startschotgala’ gaat definitief door

‘Startschotgala’ maakt line-up compleet met onder andere Anouk, Kraantje Pappie, Boh Foi Toch en Guus Meeuwis.

DE KAARTVERKOOP VOOR NIEUW DRIEDAAGS EVENEMENT IN DE ACHTERHOEK IS GESTART OP VRIJDAG 11 FEBRUARI 2022

Drie dagen muziek met iedere dag een ander zwaartepunt, maar met één gemene deler: feest! Dat is het ‘Startschotgala’. Feestfabriek Alles Komt Goed BV (organisatie van onder andere Startschotgala, Zwarte Cross en Mañana Mañana) maakt de line-up compleet met de volgende nieuwe namen: Anouk, Kraantje Pappie, Guus Meeuwis, Høken met de Heinoos en BÖKKERS.
Ook worden de volgende Undercoversessies aan het programma toegevoegd: Coldplay, Dire Straits, Pearl Jam, Golden Earring en The Doors.

‘Startschotgala’ vindt plaats op evenemententerrein ‘De Schans’ in Lichtenvoorde, van 1 tot en met 3 april 2022. In de enorme Megatent spelen bekende bands en artiesten uit Nederland. Kijk voor de volledige line-up op de website van ‘Startschotgala”.

Nieuwe naam

Voorheen werd ‘Startschotgala’ ook gebruikt als kreet voor de openingsavond van de Zwarte Cross en voor het Fieldlab-evenement dat de Feestfabriek zou organiseren. Dit nieuwe evenement staat volledig los van zowel de Zwarte Cross als Fieldlab-evenementen. Ronnie Degen, mede-eigenaar van de Feestfabriek: “Het is een echte Feestfabriek-naam die wat ons betreft perfect de lading dekt van dit festival en het moment waarop wij het hopelijk mogen organiseren.”

Vertrouwen in een mooi weekend

Op dit moment is het nog onzeker of er in april daadwerkelijk weer festivals kunnen plaatsvinden. De Feestfabriek ziet de nabije toekomst in ieder geval met veel vertrouwen tegemoet. Degen: “De voorverkoop voor het ‘Startschotgala’ start op 11 februari 2022. Vanaf dat moment tellen wij af tot de eerstvolgende persconferentie. Hopelijk krijgen wij dan definitief groen licht van het kabinet. En mocht dat niet zo zijn, dan krijgen alle kaartkopers hun geld gewoon terug.”

Data

1, 2, 3 april 2022 op Festivalterrein De Schans in Lichtenvoorde
Vrijdag-, zaterdag- en zondag kaarten à € 32,50 per stuk zijn te koop via de website.

Kijk voor meer informatie op de website van Startschotgala

Kijk voor meer informatie op de website van Zwartecross

Volg het nieuws uit Haaksbergen