Telefonisch spreekuur voor vragen over het OV dagelijks bereikbaar

Bent u 55+ en heeft u vragen over reizen met het OV? Maak dan gebruik van het telefonisch spreekuur en bel 038 – 303 70 10. OV-ambassadeurs geven er antwoord op uw vragen over het gebruik van het OV.

“Reizen met het openbaar vervoer is niet voor iedereen vanzelfsprekend”, zeggen de OV-ambassadeurs. De provincies Gelderland, Flevoland en Overijssel vinden het belangrijk dat iedereen met het openbaar vervoer veilig en gemakkelijk kan reizen. Daarom geven OV-ambassadeurs, vrijwilligers en zelf ook op leeftijd, uitleg over reizen met trein en bus.

De maandelijkse inloopspreekuren voor senioren zijn helaas tot nader orde geannuleerd. De coronamaatregelen laten het niet toe. Mensen met vragen over het gebruik van het OV kunnen nu wel terecht tijdens het telefonisch spreekuur.

Wilt u weten hoe u een OV-chipkaart aanvraagt of hoe de veertig procent korting voor samen reizen werkt? Wilt u meer weten over de coronamaatregelen in het OV of juist informatie over verlenging van abonnement, keuzedagen en/of bent u (onverwacht) noodgedwongen afhankelijk van OV maar u weet nog niet hoe het werkt?
Bel dan met een OV-ambassadeur tijdens het telefonisch spreekuur.

De OV-ambassadeur neemt met u het antwoord door. Tijdstippen:
Maandag tot en met vrijdag, van 10.00 tot 12.00 uur
Dinsdag en donderdag, van 13.30 tot 15.00 uur
Maandag en woensdag, van 18.30 tot 20.00 uur

Telefoonnummer is 038 – 303 70 10. De OV-ambassadeurs helpen u graag op weg!

Bekijk meer informatie op de website van de OV-ambassadeur

Volg het nieuws uit Haaksbergen

Een productie van RTV Sternet