Themamiddag voor Haaksbergse ouderen

Gratis toegang, koffie en consumptie.

In de Week van de Ontmoeting organiseert de Noaberpoort in samenwerking met de Katholieke Bond van Ouderen een themamiddag over de thema’s eenzaamheid en ontmoeten. Tijdens de themamiddag gaat mantelzorgconsulent Gerda van der Velde in gesprek over onder meer de oorzaken van eenzaamheid. Wanneer zijn we eenzaam, wat kunnen we eraan doen en welke organisaties zetten zich in om elkaar in Haaksbergen te ontmoeten?

Alle Haaksbergse ouderen zijn op woensdag 6 oktober van harte welkom in het Schuttershoes, aan de Scholtenhagenweg 40B in Haaksbergen. Vanaf 13.30 uur is de zaal open en het programma start om 14.00 uur. De middag eindigt rond 16.30 uur. De toegang is helemaal gratis. Een kop koffie en een consumptie wordt aangeboden door het bestuur van de KBO.

Week van de ontmoeting

Van woensdag 29 september tot en met donderdag 7 oktober is in Haaksbergen de Week van de Ontmoeting. Verschillende organisaties en vrijwilligers organiseren leuke activiteiten waar mensen nieuwe sociale contacten op kunnen doen én bestaande contacten kunnen versterken. Naast de themamiddag wordt er bijvoorbeeld ook een voorleesmiddag georganiseerd en een wandeling rondom Haaksbergen. Het volledige programma is te vinden op www.noaberpoort.nl/weekvandeontmoeting. Iedereen is van harte welkom!

Kijk voor meer informatie op de website van de Noaberpoort

Volg het nieuws in Haaksbergen