Twentedag voor G-team vv Haaksbergen

Op zaterdag 18 november organiseert FC Twente een Twentedag voor het G-team van vvHaaksbergen.

FC Twente heeft kenbaar gemaakt het G- voetbal een warm hart toe te dragen en een bijdrage te willen leveren aan het G-voetbal in de regio. Hiertoe organiseren zij voor alle teams in de door vv Haaksbergen opgezette onderlinge competitie een zogeheten Twentedag.

Op zo’n Twentedag worden de teams beurtelings uitgenodigd in de Grolsch Veste. Aldaar krijgen de spelers en de begeleiders een rondleiding door het stadion en daarna een sportmaaltijd. Vervolgens stapt iedereen in de spelersbus van FC Twente die ons terug zal brengen naar het sportcomplex van vv Haaksbergen, waar wij een wedstrijd gaan spelen tegen Tubantia. De wedstrijd begint om 12.30 uur. Na de wedstrijd is er nog een gezellig samenzijn van teams en begeleiders in ons clubgebouw. Het G-team wordt deze middag gecoacht en begeleid door 2 oud-spelers van FC Twente, nl. Jan van Staa en Rik Platvoet. Voor deze speciale gelegenheid speelt het team in Twenteshirts met hun eigen naam er op.

vvHaaksbergen hoopt op grote publieke belangstelling, zodat U allen kunt zien hoeveel plezier G-teams aan de voetbalsport beleven. Dus kom op tijd, want “Vol is vol”.

Kijk voor meer informatie op de website van vvHaaksbergen

Meer sport in Haaksbergen

Volg het nieuws uit Haaksbergen

Tekst: Ronald Heijboer en Paul Rupert
Begeleiders G-team vv Haaksbergen.