Vervoer naar locatie boostervaccinatie

AutoMaatje brengt u er naar toe.

Bent u aan de beurt voor een boostervaccinatie tegen corona, maar weet u niet hoe u bij de priklocatie kan komen? ANWB AutoMaatje vervoert mensen die minder mobiel zijn. Tegen een vergoeding van 30 cent per kilometer worden mensen door een vrijwillige chauffeur uit de buurt opgehaald en thuisgebracht.

“Voor sommige ouderen is het een punt van zorg hoe ze op de plek van bestemming komen”, vertelt Ton Harmsen van de Noaberpoort, waar de coördinatie van ANWB AutoMaatje Haaksbergen is ondergebracht: „Als iemand een vervoersprobleem heeft naar de priklocatie dan kan ANWB AutoMaatje een uitkomst zijn.”

Wie voor de boostervaccinatie een beroep wil doen op AutoMaatje, kan zich telefonisch aanmelden bij de Noaberpoort 053 573 4596. Ook chauffeurs die zich als vrijwilliger willen aanmelden kunnen dit telefoonnummer bellen. Dat kan op werkdagen van 8.30 uur tot 11.30 uur.

Bij het vervoer worden de coronamaatregelen van het RIVM uiteraard gevolgd. Dat betekent onder andere dat mondkapjes verplicht zijn.

Kijk voor meer informatie op de website van de Noaberpoort

Volg het nieuws in Haaksbergen